02 03 Fashion and Beauty Wizz: Beli dzemper/White sweater 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Beli dzemper/White sweater

34

Mojim ormarom je u poslednjih par godina dominirala crna, eventualno siva boja u svim nijansama. Detalji i aksesoari su vec u veselijim bojama, ali osnovni komadi su uglavnom bili tamniji.
2015. godina je definitivno bila godina promene za mene. Verujem da se moj ormar jako obradovao svetlijim i sarenijim komadima. Jedan od omiljenih komada od kako nas je leto napustilo jeste beli baggy Lindex dzemper. Jako zahvalan za kombinovanje kako za sportske i casual varijante, tako i za one malo poslovnije.
Posto vec neko vreme ne nalazim ni par minuta za svoj blog, ovo je bila odlicna inspiracija za post.
Ovo su neke od varijanti koje su mi se dopale i koje i sama rado nosim. Posto verujem da je ovo komad koji moze naci mesta u vasim odevnim kombinacijama za sve sezone. Da li vi volite ovakve ili slicne komade i kako ih kombinujete?
Love, Fashionholic.
I always choose darker wardrobe for my outfits. Only my accesories are light and colorful. But last year was different. I started to buy collorfull and light pieces. This is one of them. It became my favorite part in my closet. It is super easy to combine for sports, casual, even chic and bussines outfits, for every season of the year.
These are some of my favorite combinations, but posiibillity for combine are endless. Do you wear white sweaters and how do you combine them?
Love, Fashionholic.
Photo credit: Pinterest

Labels: , , , , , , , , ,

35 36 37 38