02 03 Fashion and Beauty Wizz: Live Love Laugh handmade jewelry by Aleksandra Rondovic i GIVEAWAY 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Live Love Laugh handmade jewelry by Aleksandra Rondovic i GIVEAWAY

34
Danas sam resila da vam predstavim jednu divnu kolekciju nakita pod nazivom  Live Love Laugh handmade jewelry by Aleaksandra Rondovic. Aleksandra Rondovic je jedna vrlo zanimljiva i sarmantna multitalentovana devojka. Ova 20-ogodisnja beogradjanka je inace student menadzmenta, bavi se modelingom,(Fox Model Agency),  fotografijom i izradom ovog predivnog nakita. Do naseg upoznavanja i saradnje je doslo sasvim spontano i  naravno da sam  odmah zelela da znam sve o njenoj inspiraciji i motivaciji za sve ove hobije. Aleksandra je vrlo optimisticna u romanticna osoba sto se moze videti i iz naziva brenda za njen nakit, cijom se izradom bavi tek par meseci, Smatra da svaka devojka ili zena treba da ima svoju romanticnu i neznu ,ali i onu drugu cvrstu i jaku stranu.Zato voli da kombinuje romanticne detalje sa onim jakim i upecatljivim koji ostavljaju pecat glamura koji po njenom misljenju svaka devojka treba da istakne. U izradi nakita koristi lancice, staklene perle, perje, kristale  i razne  metalne elemente sa  motivima flore i faune. Njen nakit je namenjen svim devojkama koje zele da na elegantan nacin pokazu da su posebne, drugacije, pune samopouzdanja i da uz jedan ovakav detalj mogu da deluju luksuzno i stilizovano. kolekcije nakita, Ogrlica je u boji zlata sa kraljevsko plavim detaljima. Savrsen dodatak za vase prolecne i letnje odevne kombinacije i vrlo zahvalna za kombinovanje uz koji sigurno necete ostati nezapazene.
Aleksandra i ja smo  odlucile da vam poklonimo ovu divnu ogrlicu iz njene kolekcije nakita.
 Sve sto treba da uradite da biste postale vlasnica ove predivne rucno radjene unikatne ogrlice jeste :
- da lajkujete stranicu Live Love Laugh handmade jewelry, 
-da lajkujete stranicu Fashionholic Girl,
-zapratite moj blog preko GFC-a.(Google Friend connecta),
-podelite ovaj post na svom zidu (public),
-ostavite svoj komentar sa validnom e mail adresom i svoje ime pod kojim ste na Facebook-u.
Giveaway vazi samo za Srbiju.
 Pobednik/ca ce biti proglasen/a 25.aprila pomocu Random.org sajta.
Srecno svima!
P.S. Blesava autorka ovog bloga je umesto 25.aprila stavila rok 25.maj, pa smo resili da rok produzimo do kraja meseca tj. 30.aprila :) Izvinjavam se svim citaocima jos jednom :)

Labels: , , , , , , , , ,

35 36 37 38