02 03 Fashion and Beauty Wizz: Ana Karenjina 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Ana Karenjina

34
Verujem da je velika vecina procitala knjigu o epskoj ljubavi izmedju Ane Karenjine i Vronskog, oni koji nisu verovatno su pogledali film, a oni koji ni to nisu imali su prilike da sinoc, u velikoj dvorani Sava Centra pogledaju premijeru najnovije verzije ove ljubavne drame u reziji Joe-a Wright-a.Postoji i alternativa gledanja online koja je najpopularnija u nasoj zemlji i postoji veliki broj sajtova koji to omogucava.
Autor knjige koja je ekranizovana Lav Tolstoj je istu započeo sada čuvenom rečenicom:“Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica nesrećna je na svoj način.”
Radnja filma meštena na kraj 19. veka i ova uzbudljiva priča prikazuje život porodica u bogatim krugovima petrogradskog društva.
Kao paralela na srećan brak Ljevina i Kiti nalazi se tragična sad vec epska ljubav između Vronskog i Ane Karenjine…
Trazeci istinsku srecu Ana Karenjina će promeniti kako svoj, tako i živote svoje rodbine, prijatelja i okoline.
Ono sto je takodje epsko u ovoj novoj verziji drame jesu kostimi! Za kostime je bila zaduzena kostimografkinja Jacqueline Durran koja je nominovana za Oskara. Ona je u svom intervjuu za modni magazin Fashionista izjavila da je inspiraciju za iste nasla u Diorovoj kolekciji visoke mode inspirisanu pedesetim godinama 20.veka, i odradila neverovatan posao, u sta cete se sami uveriti. Kostime je upotpunio Chanelov nakit. Odoh da napravim kokice i odgledam jos jednom online ove divne kostime, mozda sad uspem da se fokusiram i na pricu, a ne na ovaj vrhunski dizajn.
Love,
Fashionholic
Photo:tumlr

Labels: , , , , , , , , , , , , , , ,

35 36 37 38